Mai optimiști ca oricând. Așa par liderii social democrați buzoieni care, astăzi, au adus din nou în discuție candidatura la Consiliul Județean. Dacă în ultimele săptămâni, liderul Constantin Boșcodeală a fost ceva mai rezervat în declarațiile referitoare la șefia miniparlamentului județean, după votul din Comitetul Executiv al PSD pentru excluderea lui Mircea Geoană, același Boșcodeală a adus din nou în discuție subiectul privind fotoliul de președinte al CJ Buzău, funcție pentru care copreședinții USL au stabilit în septembrie că-l vor susține pe liberalul Cristi Bîgiu și nu pe social democratul Victor Mocanu. Să aibă legătură cu votul dat împotriva lui Geoană pentru care Boșcodeală ar fi putut primi la schimb ceva speranțe? Rămâne de văzut.
„Va exista o întâlnire tripartidă la București urmând ca întreaga conducere să vină la Buzău pentru că eu nu accept o candidatură din partea PNL și cred că în luna decembrie se va rezolva situația și noi vom fi candidați USL”, a precizat, astăzi, președintele PSD Buzău, Constantin Boșcodeală.

Și deputatul Marian Ghiveciu și-a manifestat încrederea că s-ar putea reveni la candidatura de la Consiliul Județean Buzău. Mai mult, deputatul buzoian a declarat că personal a comandat mai multe sondaje în localitățile din colegiul pe care îl reprezintă pentru a vedea diferența de scor dintre Victor Mocanu  și Cristi Bîgiu .
„Și eu cred că se va reveni la candidatura de la Consiliul Județean pentru că am auzit colegi de la București care au reanalizat situația de la Buzău în baza unui sondaj de care organizația județeană nu a fost informată. Chiar eu am făcut niște sondaje în mai multe localități din colegiul meu iar diferența dintre domnii Mocanu și Bîgiu este foarte mare. Sunt niște sondaje foarte complexe făcute de un domn de la noi de la partid care s-a ocupat de campania domnului Mircea Geoană din 2009. Am ales să se ocupe acest domn pentru ca cine va dori să consulte aceste sondaje să nu creadă că sunt făcute subiectiv”,a declarat deputatul Marian Ghiveciu.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.