Actualul manager al Spitalului Județean Buzău, economistul Claudiu Damian va conduce cea mai mare unitate spitalicească din județ până la organizarea concursului pentru postul de director. Actuala conducere a Consiliului Județean a decis să-I prelungească mandatul de director având în vedere că pe parcursul celor 6 luni cât a fost delegat la cârma celei mai mari unități sanitare din județ lucrurile au stat ceva mai bine și mare parte din datoriile pe care spitalul le înregistra au fost achitate.
Noul manager al Spitalului Județean va fi desemnat prin concurs. Responsabilii din Consiliul Județean întocmesc zilele acestea calendarul de desfășurare al concursului urmând ca în perioada ce urmează el să fie afișat pe site-ul Consiliului Județean și al spitalului.
Nu se știe până acum cine se va înscrie la concurs însă este de așteptat ca actualul director , Claudiu Damian, să o facă având în vedere și încrederea de care se bucură la nivelul conducerii județului.
Economistul Claudiu Damian a fost instalat la conducerea Spitalului Județean Buzău în dat de 4 august 2014 prin dispoziție a președintelui Consiliului Județean, Cristi Bigiu cu un mandat de 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.