Grupul Serviciile Comerciale Romane (S.C.R.), cel mai puternic grup industrial cu capital autohton din Romania, a făcut demersuri pentru a sprijini unități spitalicești din 7 județe în care Grupul deține fabrici. Au fost contactate spitale din Iași, Piatra Neamț, Onești, Buzău, Ploiești, Caransebeș, Cluj Napoca și Dej, ofertele de sponsorizare fiind deosebit de apreciate de conducerile unităților medicale, entuziasmate de faptul ca societatea civilă vine in ajutorul lor.

„Am luat act cu îngrijorare de consecințele deosebit de grave generate la nivel național de criza dezinfectanților si de faptul că Ministerul Sănătății a anunțat că mai multe unități spitalicești din ţară efectuează exclusiv intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă.
Pe această cale, Grupul Serviciile Comerciale Române (S.C.R.), își exprimă disponibilitatea de a sponsoriza achiziția în regim de urgență a produselor biocide necesare unității spitalicești pe care o conduceți, în măsura în care vă confruntați cu o asemenea criză.
S.C.R. Grup își exprimă astfel solidaritatea atât cu cadrele medicale puse în imposibilitatea de a-și exercita profesia în bune condiții, cât și cu pacienții care au nevoie de o intervenție chirurgicală fără riscuri postoperatoriiGrupul Serviciile Comerciale Romane face astfel un pas important, speram noi, și cu putere de exemplu pentru alte companii, pentru atenuarea consecințelor acestei crize, până când Ministerul Sănătății va organiza licitația pentru desemnarea furnizorilor acreditați si va rezolva acesta criza”, se arata in adresa trimisa spitalelor de societățile comerciale membre ale S.C.R Grup: S.C. Chimcomplex S.A. Onesti, S.C. Iasitex S.A. Iasi, S.C. Sinterom S.A. Cluj-Napoca, S.C. Uzuc S.A. Ploiesti, S.C. Contactoare S.A. Buzau, S.C. A6 Impex S.A. Dej, S.C. Serviciile Comerciale Romane S.A. Piatra Neamt si S.C. Caromet S.A. Caransebes.

Prin acest demers, S.C.R. Grup demonstreza inca o data ca romanii pot fi sprijiniți la nevoie, cel mai bine, tot de romani!

La Buzău, cea mai mare unitate spitalicească din județ nu a avut, în ultimii ani, contracte cu societatea Hexi Pharma acuzată că ar fi pus în circulație biocide diluate care nu ar fi avut deloc efectul scontat

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.