Consiliul Județean Buzău participă cu o delegație condusă de președintele Petre Emanoil Neagu, în perioada 06– 09 aprilie 2017, la cea de-a 22-a ediție a Expoziției Internaționale Specializate de turism, agrement şi industrie hotelieră “Tourism. Leisure. Hotels 2017”, care are loc la Chișinău, în Republica Moldova.
Consiliul Județean Buzău promovează alături de alte 21 de firme și consilii județene din țară care se regăsesc în standul României obiectivele turistice din județ precum stațiunea balneoclimaterică Sărata Monteoru, rezervația naturală Vulcanii Noroioși, Geoparcul Ținutul Buzăului, Muzeul Chihlimbarului de la Colți și produsele tradiționale buzoiene precum vinul de pietroasele Cârnații de Pleșcoi și Covrigii de Buzău.
„JUDEŢUL BUZĂU oferă turiştilor o gamă largă de satisfacţii şi atracţii pentru ochi, minte şi suflet. Potenţialul zonei este încurajat mai ales de poziţia geografică a judeţului. Munţii Buzăului și dealurile Subcarpatice atrag pasionaţii de drumeţie, mănăstirile şi schiturile îndeamnă la turism ecumenic, Sărata Monteoru este o staţiune balneoclimaterică ce oferă numeroase forme de cazare, tratament şi divertisment. Vulcanii Noroioşi – monument al naturii – sunt cei mai importanţi vulcani din România”, se arată în prezentarea oficială a județului Buzău.

“Tourism. Leisure. Hotels 2017” este cea mai importantă manifestare internațională specializată din Republica Moldova care prezintă toate segmentele industriei turistice, inclusiv ofertele agențiilor de turism din Moldova și de peste hotare, ale companiilor aeriene, ale administrațiilor centrale și locale care au în gestiunea lor activități turistice, a complexelor hoteliere și balneare, a companiilor de transport.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.