Steaua București s-a calificat aseară în optimile Cupei României, învingând la Buzău Sănătatea Cluj cu scorul de 4-0. Pentru partida de aseară, ”Virușii Verzi” l-au legitimat ca jucător pe fostul internațional Ionel Ganea care nu a evoluat decât în prima repriză. Vădit deranjat de kilogramele în plus acumulate în decursul ultimilor 3 ani, Ganezul ajuns la 38 de ani nu s-a remarcat decât printr-o serie de intrări mai dure la mai tânărul sau adversar, Valeriu Lupu. Clujenii au primit gol destul de ușor, prima reușită a Stelei fiind trecută în cont de Nicolici care a marcat cu capul în minutul 2. Scorul primei reprize a fost stabilit de Prepeliță care a înscris în minutul 31 printr-un șut de la 30 de metri de poartă. Repriza a doua a debutat fără Ionel Ganea și Florin Costea, însă într-un ritm la fel de lent. La 5 minute de la reluarea jocului, Martinovici a reușit să înscrie cu capul si a adus astfel scorul la 3-0. Cu trei minute înainte de final, Dorinel Popa șutează puternic din marginea careului si îl surprinde pe portarul ardelenilor, stabilind scorul final Steaua București-Sănătatea Cluj 4-0.

La final, antrenorul Roni Levi s-a arătat mulțumit de jocul elevilor săi, în timp ce Mihai Stoica a spus că victoria nu are nicio relevanță.
„Moralul nu are nicio o legătură cu acest meci. Era un meci cu o diferenţă prea mare de valoare între cele două echipe. Mă bucur că au debutat Năstăsie şi Dorinel Popa, care au dat randament bun cu două centrări şi un gol. Nu are însă nicio relevanţă acest meci. Aaa, era să-l uit şi pe Lupu, îmi cer scuze că nu l-am trecut şi pe el la remarcaţi, a jucat toată partida. E important să avem dubluri pe toate posturile, dar, din păcate, noi nu avem”, a declarat Mihai Stoica.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.