Cea de-a doua „Flacără a Democrației” a ajuns luni  seară la Buzău. Cea de-a doua „bucată” a flăcării aprinse de președintele suspendat Traian Băsescu la Cluj a fost preluată de tinerii democrat liberali de la colegii vrânceni, la granița dintre cele două județe și a străbătut orașul Râmnicu Sărat pe șoseaua europeană până în centrul municipiului Buzău. Din cauza vremii capricioase și a vântului care a suflat cu putere,  flacăra s-a stins de nenumărate ori, însă de fiecare dată a fost aprinsă pentru reușita evenimentului.
„Flac[ra s-a stins de mai multe ori, însă cred că asta arată că pentru democrație trebuie să lupți. Suntem bucuroși că flacăra a ajuns și la Buzău și am fost foarte fericiți să constatăm că, deși Buzăul este un oraș roșu, am fost bine primiți atât de oameni cât și de șoferii aflați pe șoseaua europeană, care ne-au claxonat admirativ. Flacăra va râmâne în această seară la Buzău, marți  ne vom plimba prin oraș iar apoi ne vom deplasa pe Drumul Vinului către județul Prahova unde o vom preda colegilor de acolo”, a declarat George Georgescu cel care a adus flacăra în municipiul Buzău.
La rândul său, președinta Organizației de Tineret a PDL Buzău a apreciat drept o dovadă de bun simț faptul că adversarii politici nu au ieșit să impiedice sau să protesteze  contra acțiunii organizată de tinerii democrat-liberali.
„Cred că la Buzău, Opoziția este de bun simț. Putem să o luăm și ca pe un semn de domnie, de bun simț și chiar de omenie faptul că ne-au lăsat să ne exprimăm noi punctul de vedere așa cum și noi i-am lăsat când dânșii și-au făcut acțiunile și suntem chiar încântați că nu am avut incidente neplăcute. Până una alta, ne bucurăm că Buzăul este un oraș frumos, cu oameni civilizați care respectă punctul de vedere al celorlalți ”, apreciat Eliza Panait, șefa tinerilor democrat-liberali buzoieni.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.