Autorităţile locale din Râmnicu Sărat au dispus închiderea circulaţiei pe străzile din oraş pentru ca utilajele de deszăpezire să poată acţiona mai eficient pentru curăţarea străzilor care sunt acoperite de mormane de zăpadă după ce în zonă a nins neîntrerupt mai bine de 24 de ore.
Potrivit viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan, până joi la ora 7.00 în acest oraş s-au instituit restricţii de circulaţie, pentru ca utilajele să poată interveni eficient.
Cârjan a precizat că până joi dimineaţă pe străzile din Râmnicu Sărat nu mai au voie decât decât maşinile de intervenţie, taxiurile, autobuzele şi autovehiculele care aprovizionează magazinele.
„Am fost nevoiţi să luăm decizia de a închide traficul pentru cei cu maşinile proprietate personală. Era zăpada prea mare pentru a-i mai lăsa să circule iar utilajele de deszăpezire nu şi puteau face treaba. Nu mai au voie până joi la ora 7.00 decât maşinile MAPN, MAI, Salvări, taxiuri, Electrica, autobuze şi cei cu marfă”, a declarat marţi viceprimarului oraşului Râmnicu Sărat Sorin Cârjan.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.