Majoritatea străzilor din municipiu au fost inundate, luni după amiază, în urma unei ploi torențiale de câteva zeci de minute. Apa căzută în cantitate mare nu a mai putut fi preluată de sistemul de canalizare deși Compania de Apă a dat asigurări că astfel de lucruri nu se vor mai întâmpla. Nici o stradă aproape nu a scăpat de bălțile uriașe iar mașinile au circulat cu dificultate zeci de minute.

Aleea Sporturilor, Zona Centrală, Cartierul Micro III și chiar cartierul Orizont unde sistemul de canalizare ar trebui să fie cel mai nou și mai puțin colmatat din întreg orașul nu au scăpat și au fost transformate într-o mica Veneție.

Buzoienii nu au scăpat ocazia și au taxat, ironic, pe rețelele de socializare cele întâmplate cu aluzie la planurile municipalității de scoatere la suprafață a canalului Iazul Morilor.

 

Pe străzile Viilor, Vulcan, în zona Podului Mărăcineni și la Grădinița Boboceii din Micro III a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru degajarea apei strânse în curți, subsoluri și pe șosea. Opt echipaje de pompieri au fost scoase în teren cu motopompe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.