Cele două surori au ajuns în această situație după ce familia li s-a destrămat și au ajuns în grija tatălui lor. Bărbatul a fost convins de o rudă mai îndepărtată, o femeie de 26 de ani din C.A. Rosetii, să-și dea fetele în grija ei pentru că le va învăța de bine și le va îngriji cum se cuvine. Numai că, odată ce i-au ajuns în gospodărie, individa le-a determinat pe fete să se culce cu diverși indivizi, pe bani ori alimente. Ca să le convingă că aceasta e calea pe care trebuie să o urmeze, mai întâi femeia le-a trimis pe fete la muncile câmpului, pe o arșiță greu de suportat. Apoi, le-a spus că dacă vor accepta să întrețină raporturi sexuale cu diverși bărbați, vor trăi mult mai bine.
În consecință, din iunie și până la jumătatea lunii în curs, fetele au întreținut raporturi sexuale cu zeci de bărbați, ele acceptând o dată chiar și 6 indivizi dornici de plăceri sexuale. La schimb, primeau sume cuprinse înhtre 30 și 100 de lei, ori chiar alimente, raporturile sexuale având loc fie pe câmp unde erau duse cu un scuter de ruda lor și de concubinul ei, fie în casele clienților. Și pentru ca afacerea să fie și mai prosperă, pe fir a intrat și un al treilea individ care le găsea clienți surorilor.
Toți cei trei proxeneți au fost prinși de polițiști în urma unei anchete desfășurate la foc automat, având în vedere situația celor două minore. Indivizii au fost reținuți pentru 29 de zile, fiind acuzați de trafic de minori. Ei riscă ani grei de temniță.
Între timp, cele două surori se află internate într-un centru de plasament unde potrivit directorului DGASPC Buzău, Claudia Roșioru, vor fi consiliate de un psiholog. Conform lui Roșioru, în acest caz, se va demara o anchetă socială pentru a vedea dacă familia celor două trebuie decăzută din drepturi.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.