Cercetările demarate în urmă cu câteva zile de reprezentanții Prefecturii la instituțiile deconcentrate cu atribuții de control încep să își arate roadele. Informațiile ajunse la urechile reprezentanților Guvernului au fost confirmate iar în cel mai scurt timp vor fi luate și măsurile ce se impun.
„Suntem într-o verificare cu o anumită instituție pe zona de defrișări a pădurilor și sunt și ceva rezultate dar încă nu s-a finalizat controlul. Nu putem da mai multe detalii dar rezultate concrete există, chiar dacă nu la un nivel atât de înalt. Cel mai probabil, într-o săptămână vom putea face publice aceste rezultate”, a declarat subprefectul județului Buzău, Valeriu Alecu
Tot săptămâna viitoare, Instituția Prefectului va demara controale pe partea de verificare a legalității actelor la primăriile din județ la care au fost semnalate probleme dar și la instituțiile deconcentrate unde există semnale că sunt anumite persoane care nu își fac treaba așa cum ar trebui.

Ciprian STERIAN

1 COMENTARIU

  1. va salut
    va rog informatii pe cei de la prefectura despre dezastrul care se petrece in padurile de la IZVORANU com. TISAU . aici se defriseaza fara frica si este pacat de zona si padurile seculare din aceasta zona , aproape toti localnicii au drujbe si sub protectia celor de la romsilva si a politiei (cred) , se distruge PADUREA .
    AJUTATI-NE SA PASTRAM ACESTE PADURI DE O FRUMUSETE EXTRAORDINARA…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.