Sute de buzoieni au format, joi seară, cozi la benzinăriile din oraș după ce în cursul zilei au apărut informații conform cărora prețul la pompă va depăși 10 lei pentru un litru de combustibil.

Astfel, cozile au ajuns la zeci de mașini la toate stațiile Peco iar unii dintre aceștia alimentau chiar și în bidoane din plastic aflate din portbagaj ignorând avertismentele angajaților benzinăriilor. Multe benzi de circulație sau chiar străzi s-au blocat de mașini care așteptau să intre la alimentat. La benzinăria din centrul orașului a fost nevoie de intervenția polițiștilor

Reprezentanții Guvernului au transmis că România are stocuri suficiente de combustibil fără a face referire foarte clare la prețul la care se va comercializa în zilele următoare.

„Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanţii Rompetrol şi ai OMV Petrom şi am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere şi vor asigura livrările către clienţi. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică şi să stea la cozi”, a spus ministrul Energiei Virgil Popescu.

La Buzău prețul pentru un litru de combustibil se menținea joi seară sub valoare de 8 lei pe litru la majoritatea benzinăriilor. Au existat însă și creșteri de prețuri de la o oră la alta. Benzinăriile Mol au fost cele care au majorat prețul la orele 19.00 cu 1,3 lei la motorină și 0.8 lei la benzină

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.