Sute de elevi la prima ediție a Târgului Ofertelor Educaționale

0

Sute de elevi au luat cu asalt Muzeul Județean la prima ediție a Târgului Ofertelor Educaționale al Universităților de Stat, eveniment organizat de Consiliul Județean Buzău prin Muzeul Județean  și Inspectoratul Școlar Județean care se desfășoară la Buzău în perioada 12-13 aprilie.

Holurile Muzeului unde au fost amenajate standurile instituțiilor de învățământ superior au devenit practic neîncăpătoare pentru numărul mare de elevi care au venit să vadă ce carieră să își aleagă în viitor.

„Mulțumim tuturor universităților și facultăților care ne-au onorat cu prezența. Cred că este momentul ca voi cei tineri, într-o zi două, într-o perioadă nu prea îndepărtată trebuie să duceți mai departe, nu  ceea ce am făcut noi clasa politică ci ceea ce au făcut strămoșii noștri acum 100 de ani. Prin voi și prin rezultatele voastre Buzăul este recunoscut chiar și la nivel mondial și vă mulțumesc pentru asta. Azi aveți ocazia să cunoașteți niște oameni deosebiți, adevărați formatori și vă rog să fiți foarte atenți pentru că este foarte important opțiunea pe care o veți lua voi, cei din anii terminali în perioada următoare. Mulțumesc cadrelor universitare care au venit la Buzău, vă mulțumesc vouă și mai ales părinților care v-au crescut, v-au educat și au făcut din voi viitorul României de mâine”, a spus președintele Consiliului Județean Petre Emanoil Neagu elevilor veniți în număr impresionant să vadă oferta educațională a universităților românești de stat.

Peste 30 de facultăți din țară cu domenii variate, teoretice, tehnice sau  școli militare își prezintă la Buzău timp de două zile oferta educațională pentru elevii din anii terminali. Evenimentul este organizat în premieră la Buzău și se bucură de un mare succes în rândul elevilor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.