Sute de buzoieni s-au așezat la coadă dinainte de ivirea zorilor pentru a putea intra în posesia celor 50 de lei oferiți cu ocazia Crăciunului de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău. Ca în fiecare an, înainte de sărbătorile de Crăciun și de Paște, CAR Buzău a pus şi astăzi la  bătaie  câte 50 de lei pentru 1.000 din membri care  nu au mai beneficiat de astfel de ajutoare în anii trecuți.

Pentru a fi siguri că vor pune mâna pe cei 50 de lei oferiți cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pensionarii și-au ocupat locurile la coadă, la puțin timp după miezul nopții.
„Au venit aici de pe la ora 3.30 iar dimineața când am deschis, la ora 7.30, am dat rapid primele 200 de bonuri de ordine. Ca de fiecare dată există și nemultumiți. Unii reclamă că nu au mai primit ajutoare de mai mulți ani dar sunt alții care nu au primit niciodată de când sunt membri. O altă nemulţumire este legată de faptul că ni se solicită bonuri de ordine și pentru alți membri ai unei familii care sunt membri la noi. Nici acest lucru nu este permis tocmai ca de acești bani să poată beneficia cât mai multe persoane ”, a declarat Elena Voicu, președintele  Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Buzău.
De cealaltă parte, cei care au ales să înghețe în frig ore bune pentru a intra în posesia ajutorului de 50 de lei spun că, deși puțini, banii sunt bineveniți pentru a-și putea permite un kilogram sau două de carne de porc pentru masa de Crăciun.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.