De câteva zile sute de persoane iau cu asalt de la primele ore, ghișeele Fiscului buzoian pentru a obține adeverințele în baza cărora să obțină de la primărie ajutorul de încălzire. Contribuabilii au nevoie de adeverinţele de venit pentru completarea dosarelor pe care le vor depune la primării ca să primească ajutoare de încălzire pe timp de iarnă. Cozile se formează încă dinainte ca uşile finanțiștilor să se deschidă și buzoieni se înghesuie până spre orele după-amiezii.
De cealaltă partea ghișeului și funcționarii reușesc cu greu să facă față unui val de aproape 1500 de contrubuabili care se înghesuie în principal la cozi în prima parte a zilei. Reprezentanții Direcției de Finanțe sunt de părere însă că buzoienii nu ar trebui să se înghesuie la cozi de la ivirea zorilor pentru că funcționarii de la Fisc au program de lucru până la orele 18.30.
Dosarele pentru primirea ajutoarelor de încălzire pentru proprietarii care folosesc combustibili solizi sau gaze naturale pentru încălzirea locuinţelor se pot depune la primării sau direcțiile de asistență socială.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.