UPDATE: Tânărul sinucigaș lucra la o firmă de televiziune prin cablu. Se pare că nu avea o iubită, drept pentru care se exclude varianta sinuciderii din motive sentimentale. Pe de altă parte, se pare că familia lui Auraș avea ceva probleme, dat fiind că în garsoniera în care locuiau tânărul și părinții lui era compartimentată pentru ca fiecare să locuiască separat. Anchetatorii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragedia și din ce cauză, dar mai ales, care este substanța cu care Auraș și-a luat viața. Dacă se dovedește că este furadan, așa cum se vehiculează, oamenii legii vor trebui să extindă cercetările pentru a afla de unde și-a procurat tânărul otrava.

Un tânăr de 20 de ani care locuia împreună cu părinții într-un bloc din zona Crâng a fost găsit mort în casă, luni după amiază. Descoperirea a fost făcută chiar de tatăl tânărului care abia se întorsese de la serviciu. Șocul a fost fără margini pentru părinții tânărului găsit fără suflare, în locuință. Tânărul era plin de sânge dar și de vomă, căzut la pământ, iar lângă el un recipient cu o substanță neidentificată încă. Cel mai probabil, el s-a otrăvit cu furadan, însă cu exactitate substanța care l-a ucis va fi stabilită în urma unor analize de laborator și comunicată ulterior.
Tânărul era în pijamale iar ușa încuiată pe interior. Pe corpul băiatului nu au fost găsite semne de violență, mai mult ca sigur fiind vorba despre o sinucidere.
Tragedia s-a întâmplat în blocul 14 Crâng, la etajul 9, iar tânărul găsit mort se numește Auraș Marin Manea.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.