Dan RASPOPA
Parcul auto al Ministerului Tineretului şi Sportului, format din peste 50 de autoturisme a fost pus sub sechestru după ce Ministerul Tineretului și Sportului a pierdut, după mai bine de patru ani, procesul intentat fostul director al DJTS Buzău, Dan Răspopa.
În urma pierderii procesului ministerul ar trebui să îi plătească lui Răspopa 530 de milioane de lei vechi reprezentând salariul pe care trebuia să-l primească Răspopa din momentul în care a fost destituit dar și alte 500 de milioane contribuții sociale bani de care evident ministerul nu dispune. Astfel, buzoianul s-a decis să ceară instituirea sechestrului asigurător pe mașinile instituției pe care speră să le vândă și să își recupereze banii.
„Evaluatorul trebuie să vadă maşinile. Bineînţeles că le vom alege pe cele care se vând cel mai bine”, a decllarat Răspopa pentru Gazeta Sporturilor.
Ministerul Tineretului și Sportului deține 50 de autovehicule, cu o vechime de până la 8 ani de diferite mărci printre care BMW, Nubira, Dacia 1310, Logan, Passat, Mercedes şi Toyota care se află atât în Capitală cât și în folosința direcțiilor județene.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.