cutit
Doi tineri din Buzău au ajuns la spital după ce au fost înjunghiați în plină stradă de un individ necunoscut. Totul s-a petrecut luni seară în jurul orei 21.00 la intersecția străzilor Unirii și Patriei pe seama unui conflict spontan izbucnit între patru persoane.
Trei tineri cu vârste cuprinse între 22 și 23 de ani s-au întâlnit luni seară în jurul orei 20.00 și au hotărât să meargă împreună la un magazin aflat la intersecția bulevardului Unirii cu strada Patriei. Când au vrut să traverseze strada, cei trei au intrat în vorbă cu un individ care stătea rezemat de un panou publicitar dar discuțiile au degenerat iar individul a scos un cuțit cu care a început să-l alerge pe unul dintre cei trei tineri. La un moment dat, acesta s-a împiedicat și a căzut pe ștradă. Cei doi prieteni au intervenit pentru a-și salva amicul dar au fost răniți cu cuțitul de către individul periculos, una dintre victime fiind lovită în zona femurului și celălaltă la călcâi. Agresorul a fugit iar cei trei tineri au plecat cu un autoturism spre spital, dar cum unul dintre ei sângera masiv au solicitat ajutor de la ambulanță.
Cele două victime au fost duse la spital, unul dintre ei având o rana superficială la călcâi, iar altul având secționată artera femurală.
Poliția a fost alertată în scurt timp și a demarat cercetările, reușind să îl identifice, din descrieri, pe agresor, in persoana unui tânăr de etnie romă care este căutat acum pentru a fi tras la răspundere pe motiv că, spune POliția, a participat la un conflict spontan. Asta deși tânărul de 22 de ani a cărui arteră femurală a fost secționată ar fi putut sfârși tragic, dacă nu ar fi fost ajutat de prieteni.
Cum individul periculos nu a fost prins nici până la această oră, cazul a fost ținut secret de POliție, pentru ca nu cumva să se afle și imaginea polițiștilor să aibă de suferit.

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.