UPDATE: Tânăra decedată în accidentul de la Maxenu se numea Daniela și abia împlinise 35 de ani. Ea conducea un Seat și se îndrepta spre Buzău, alături de fetița ei de 7 ani, după ce, se pare,  fusese la soacră, în grija căreia îl lăsase pe băiețelul cel mic al familiei. Daniela urma să intre în schimbul doi la serviciu. La un moment dat, pe raza localității Maxenu, pe DJ 203 D, în mod inexplicabil, ea a pierdut direcția și s-a izbit violent de un pom de pe marginea șoselei. Mașina s-a încolăcit pur și simplu în jurul copacului. Femeia a fost declarată decedată după zeci de minute de manevre de resuscitare la care au supus-o medicii de la Ambulanță în timp ce fetița ei de 7 ani a fost rănită. Copila a suferit un traumatism cranio facial si o fractură la picior, iar după ce a primit îngrijiri de la medicii de pe Ambulanță a fost dusă la spitalul din Buzău. De aici, medicii au decis transferul copilei la un spital din București.

ÎN urma cercetărilor efectuate după accident, polițiștii au declarat că tragedia s-a produs pe fondul vitezei neadaptată în curbă.

În același loc în care vineri a pierit Daniela s-au produs de-a lungul vremii și alte tragedii rutiere.  Dovadă stau crucile de pe marginea șoselei. Tot acolo au murit în urmă cu 6 ani Livia Radu, fostă jurnalistă la Șansa buzoiană, și soțul ei, în timp ce cei doi copilași ai lor au fost răniți.

13: 57

Tragedie la Maxenu. O tânără mămică a murit iar copilul ei a fost rănit după ce maşina în care cei doi se aflau şi care era condusă de femeie a derapat, a ieşit în afara şoselei şi s-a oprit într-un pom.

În urma impactului, femeia care avea circa 35-36 de ani a rămas încarcerată în maşina făcută praf în timp ce copilul ei  a suferit un traumatism cranio facial şi o fractură la un picior.  Copilul este conştient, dar în stare de şoc.

El a fost preluat de medicii de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă care îi acordă primele îngrijiri, după care va fi  transferat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.