Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu însoțit de secretarul general al partidului Daniel Chițoiu(ținut ascuns de ochii presei) au descins, vineri la Buzău pentru a anunța principalii candidați ai formațiunii politice la funcțiile din județ.

Astfel, potrivit lui Călin Popescu Tăriceanu pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Buzău va candida fostul prefect și secretar general al Ministerului Agriculturii George Sava, pentru funcția de primar al municipiului Buzău va candida actualul viceprimar Ion Viorel iar pentru Primăria Râmnicu Sărat va candida  Valentin Rusu. Totodată Alianța Liberalilor și Democraților din Buzău condusă, de câteva luni, de Iulian Nicoare a identificat și o parte din candidații pentru primăriile din județ

„Aici am cunoscut în perioada de la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an o serie de bulversări care au afectat organizația însă actuala conducere și echipa pe care o avem la Buzău au reușit în timp foarte scurt să reconstituie organizația, să readucă oameni care plecaseră înapoi și chiar oameni noi. Îl felicit așadar pe Iulian Nicoare, Ion Viorel, George Sava, Valentin Rusu, Radu Ionel, Ionica Tarău, Cristina Tănăsescu și Gheorghe Vasile”, a declarat președintele A.L.D.E. Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a explicat că la alegerile locale care speră că se vor desfășura în această toamnă Alianța Liberalilor și Democraților va merge pe liste separate în alegerile locale pentru a-și măsura forțele dar că, cel mai probabil pentru alegerile parlamentare se ia în calcul o alianță cu PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.