Bărbatul care și-a ucis sâmbătă copilul în vârstă de 8 ani cu mai multe lovituri de cuțit era cunoscut cu probleme psihice și fusese internat în repetate rânduri în spitale de specialitate.
Oamenii din sat spun că ultima oară el ar fi fost internat la Spitalul de Psihiatrie din Capitală după ce în prealabil ar fi încercat să își pună capăt zilelor. În urmă cu mai multe săptămâni, după ce a fost părăsit de soția sa, Gigel Ștefan a mers să o caute pe femeie în Capitală. Acolo ar fi încercat să sinucidă și ar fi ajuns la Spitalul de Psihiatria de unde a fost externat după câteva zile. Înainte de asta bărbatul fusese internat și la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca de unde rudele l-ar fi scos pe semnătură.
Oamenii din sat mai spun că bărbatul devenea violent la băutură și că în mai multe rânduri amenințase că se va răzbuna pe cea care îl părăsise și că își va lua viața.
Sâmbătă, când femeia a mers însoțită de avocata sa să își ia lucrurile, bărbatul ar fi plecat cu fiul său la magazin să-i cumpere dulciuri și apoi l-a înjunghiat la marginea satului după care a urcat pe bicicletă și s-ar fi făcut nevăzut. Ulterior el a fost descoperit spânzurat într-o lizieră din vecinătatea satului unde s-a produs tragedia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.