Marian ROSU

După amicalul cu C.F. Brăila, pierdut la limită, scor 1-2, antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roşu a precizat că, deocamdată nu a stabilit unsprezecele de bază pentru retur. Prestaţia jucătorilor în cele cinci meciuri disputate până acum l-a mulţumit pe tehnician care, însă nu a evidentiat pe cineva în mod special. Roşu spune că aşteaptă mult de la jucătorii noi pentru formarea unei echipe care să reuşească promovarea.
,,Îmi place să remarc întreg grupul deoarece este importantant pentru mine şi aşa voi face în continuare. Până în momentul de faţă,chiar dacă am pierdut patru jocuri sunt mulţumit de felul în care s-au comportat băieţii. Vreau să dau posibilitatea tuturor să se exprime în teren fiindcă într-o săptămână trebuie să cristalizăm un prim unsprezece cu care să atacăm returul. Jucătorii aduşi în această iarnă sunt buni şi sper să demonstreze asta şi în perioada următoare pentru ca, împreună cu ceilalţi să putem realiza obiectivul propus”, a adăugat antrenorul grupării din Crâng, Marian Roşu.
Buzoienii vor susţine un nou meci de verificare miercuri, de această dată în deplasare cu F.C. Voluntari, formaţie pregătită de râmniceanul Romică Bunică, nimeni altul decât finul tehnicianului Gloriei.
Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.