Gloria Buzău a suferit o nouă înfrângere în amicalele jucate în această iarnă. Echipa din Crâng a pierdut la limită cu 1-2 meciul cu C.F. Brăila, disputat astăzi pe terenul sintetic ,,Cornel Negoescu”. Cei care au deschis scorul au fost oaspeţii, Ciocîlteu(78) învingându-l pe portar cu un şut puternic de la aproximativ 30 de metri. Peste doar câteva minute, buzoienii au restabilit egalitatea prin Jercălău(82) care a înscris de la marginea careului. Puţin mai târziu, formaţia de la malul Dunării a reuşit să preia din nou conducerea în urma unui penalty transformat de acelaşi Ciocâlteu(89), acesta stabilind dealtfel, rezultatul final al partidei.
,,Sincer mă bucur că am reuşit să facem un joc bun împotriva unei echipe puternice din liga secundă. Cred că ne-am ridicat la nivelul adversarei, chiar dacă, rezultatul a fost favorabil acesteia. Ca joc şi atitudine sunt mulţumit de toţi jucătorii care au evoluat în acest meci. Nu pun mare preţ pe rezultate deoarece rulăm tot lotul încercând diferite formule de joc”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Marian Roşu.
Pentru formaţia buzoiană care a disputat până acum cinci meciuri de verificare a fost cel de al patrulea eşec înregistrat.
Sîrbu-Cucu, Ştefănescu, Vişan, Zanfir, Roman, Percă, Gheorghe, Burlacu, Lungoci, Chelaru
Au mai evoluat:Chiriţă, Andriţoiu, Bobe, Luiceanu, Jercălău, Renţea, Basamac.

C.F.Brăila
Mitrea-Bosoi, Spiridon, Ivan, D.Sânmărtean, Ochia, Puşcaşu, Voicu, Pungă, Câmpeanu, Rusu
Au mai evoluat:Leu, Ndigwe, Dima, Colilie, Gheorghe, Ciocâlteu.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.