Hoti

Cinci doljeni au ajuns pe mâna polițiștilor buzoieni după ce au fost prinți în flagrant încercând să fure bunuri din locuința unui buzoian. În urma unui apel la 112 polițiștii buzoieni au descins la locuința unui buzoian și au găsit înăuntru două femei care scotoceau prin casă în căutare de bunuri de valoare. În fața casei unde au fost găsite cele două femei alte două femei și un bărbat stăteau de pază astfel încât cele două femei ce operau la interior să nu fie prinse. Cele două femei surprinse în imobil aveau 48, respectiv 36 de ani şi sunt din municipiul Craiova, iar la volanul autoturismului se afla un bărbat de 42 de ani, din comuna Brădeşti, judeţul Dolj, care era însoţit de alte două femei din Craiova, în vârstă de 36 şi 44 de ani.
În urma cercetărilor oamenii legii au stabilit că cele două femei au pătruns în locuință prin forţarea unei ferestre dar, din fericire nu au mai apucat să fure nimic pentru că au fost prinse de proprietar care a ajuns acasă în timp util împreună cu oamenii legii..
Polițiștii buzoieni au întocmit dosar penal pentru tentativă la furt calificat și i-au reținut pe cei cinci doljeni pentru 24 de ore.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.