teren_gazon_artificial

Școala „Emil Palade” din Buzău va avea un teren de sport acoperit în care elevii își vor desfășura orele de sport și competițiile. Consilierii municipali au dat undă verde proiectului de amenajare a unui teren de sport cu gazon sintetic acoperit de un balon presurizat care va fi făcut de un investitor privat. Totodată, societatea respectivă va investi bani și în modernizarea sălii de sport a Școlii nr 15 din municipiu, în schimb firma urmând să-și amortizeze investiția din închirierea terenului după orele de program și în zilele de week-end.
„Continuăm modernizarea bazelor sportive din școli altele decât cele făcute de Primărie. Se oferă investitori privați ce doresc să facă investiții pe aceste terenuri de sport și în schimb să folosească aceste terenuri după orele de program și în week-end. Elevii școlii vor avea accesul gratuit în timpul orelor de sport și la competiții iar în afara acestora terenul va fi utilizat de investitor”, a declarat primarul Constantin Boșcodeală.
Terenul care urmează a fi construit în curtea Școlii nr. 15 va putea fi folosit de investitor pe o perioada de 15 ani timp în care investiția inițială să poată fi amortizată.
Proiectul a fost adoptat de Consiliul Local Municipal cu unanimitate de voturi și mai mult, consilierul democrat-liberal, Ciprian Ene a ținut să felicite administrația municipiului pentru proiectul ce urmează să prindă contur.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.