Imagina arhivă

Un bărbat a sfârșit astăzi sub ochii soției sale și ai altor persoane, după ce a fost lovit într-o parcare de pe marginea DN 2 E 85, în apropiere de Râmnicu Sărat, în momentul în care intenționa să urce în autobuzul cu care călătorea.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani mergea spre Bacău împreună cu soția. In apropiere de Râmnicu Sărat, autobuzul care îi ducea spre casă a oprit într-o parcare. Oamenii simțeau nevoia să ia aer, să se mai dezmorțească dar și să-și cumpere ceva de mâncare. Accidentul s-a produs în momentul în care toți călătorii urcaseră în autobuz, mai puțin bărbatul de 33 de ani care a întârziat pentru a termina o țigară.
„Șoferul striga în permanență să urce în mașină, el stătea afară și fuma o țigară și soția lui a vrut să coboare că să urce și soțul și când să pună piciorul pe scară a auzit bușitura si l-a bușit pe bărbatu-su. L-a accidentat când vroia să se urce în autobuz, l-a luat în plin și a trecut peste el și l-a omorât”, a declarat la scurt timp după accident unul dintre martorii tragediei.

După ce l-a lovit pe bărbat, mașina, un autoturism de teren, s-a înfipt într-un microbuz parcat în apropiere din care pasagerii abia coborâseră. Din fericire, nimeni nu a fost rănit din rândul pasagerilor care și-au dat seama că au fost și ei la un pas de moarte.
Polițiștii spun că cel mai probabil, bărbatul care a provocat accidentul a adormit la volan. Era plecat de dimineață de la Bacău și a tot condus până la Râmnicu Sărat unde a iscat o nenorocire. Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă și riscă închisoarea.
„Nu m-a ascultat mașina, cred că a fost o explozie. Pe bărbat nu e vorba că nu l-am văzut, l-am vazut, dar nu mă asculta volanul, pur și simplu se ducea înainte.” a declarat șoferul responsabil de accidentul din apropiere de Râmnicu Sărat.
Bărbatul ucis în accidentul de astăzi era tatăl a trei copii.

Cristina DINULESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.