Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Buzău își suplimentează numărul de examinatori pentru a veni în întâmpinarea doritorilor de permise de conducere.

În urma demersurilor Prefecturii, IGPR și DRPCIV au aprobat detașarea a doi lucrători din cadrul IPJ Buzău – Serviciul Rutier la SPCRPCIV Buzău, aceștia urmând ca, după atestarea de către DRPCIV, să desfășoare în perioada 22 mai – 7 iulie 2018 activități de examinatori auto. Prin venirea celor doi lucrători peste 700 de candida’i vor putea sus’ine mai devreme proba practică – ctg. B.

În aceste condiții, timpul mediu de așteptare între promovarea probei teoretice și susținerea probei practice va scădea de la aproximativ 80 de zile cțt este în prezent , la aproximativ 40 de zile.

Odată cu venirea celor doi examinatori, candidații programați de SPCRPCIV Buzău la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere ctg. B în perioada 25 iunie – 30 iulie 2018 vor fi reprogramați la o dată anterioară, respectiv în intervalul 21 mai – 22 iunie 2018, în ordinea în care au fost programați / reprogramați inițial.

Data replanificării va fi comunicată prin mesaj scris pe numărul de telefon precizat de candidat la momentul depunerii dosarului. În cazul candidaților care nu au comunicat un număr de contact, rămâne valabilă programarea inițială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.