Imagini de la întâlnirea din Maramureș a tinerilor social-democrați. Buzăul, reprezentat de o delegație numeroasă

3
510

O delegație numeroasă a tinerilor social democrați din Buzău a participat, în week-end, la Comitetului Executiv Național al Tineretului Social-Democrat de la Vișeul de Sus. La eveniment au participat peste 300 de tineri care au  luat în discuție situația fiecărei organizații TSD din țară și au fost centralizate candidaturile pentru alegerile locale din 5 iunie.

La întâlnire s-a stabilit ca la alegerile locale din acest an tinerii să aibă pe listele de consilieri pentru consiliile municipale, orășenești și comunale minim 2 candidați.

„Situația arată promițător. Ați văzut, în ultima perioadă, atât din parte președintelui PSD, Liviu Dragnea, cât și din partea seniorilor din organizațiile din țară, că tineretul va fi extraordinar de bine promovat și susținut. Însă vom beneficia de aceste lucruri doar dacă muncim și dacă arătăm că suntem într-adevăr o forță. Din acest motiv, astăzi, odată ce am centralizat acele candidaturi pentru alegerilor locale din luna iunie, pot să vă spun că vom avea cel puțin câte doi tineri pe listele pe care PSD le va depune la comune, orașe și municipii. Acești tineri vor fi vectorii generației noastre în perioada următoare”, a spus președintele TSD, Gabriel Petrea într-un comunicat remis la finalul întâlnirii.

De asemenea, Petrea a mai declarat că  toți tinerii social-democrați care se vor afla pe listele pentru alegerile locale din 5 iunie vor trece printr-un proces de formare și informare, care va cuprinde o serie de traininguri despre statutul alesului local și despre administrația publică din România.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.