Primarul Constatin Toma vrea să-i pună la treabă, la adunat gunoaie, pe toți angajații din instituțiile subordonate Primăriei Buzău.
Într-o postare pe facebook după campania de ecologizare Lets Do It, România, edilul șef al Buzăului a scris că are de gând să repete acțiunea de strângere a gunoaielor din Parcul Crâng și intenționează să-i mobilizeze și pe angajații din companiile aflate în subordinea municipalității. Toma spune că va ieși, din nou, la strâns gunoaie chiar în luna octombrie.
”O sâmbătă în care am participat la proiectul de ecologizare „Lets Do It, Romania!”, în cadrul Zilei de Curățenie Națională. Ne-am strâns la Primărie, aproape 300 de elevi, profesori și alți voluntari, apoi s-a plecat spre cele patru zone stabilite. Eu am fost în Crâng, unde am găsit un dezastru de neimaginat. Pădurea e sufocată de gunoaie și ar fi nevoie de o armată de oameni pentru a o curăța. Ne-am dat, totuși, toată silința, iar în câteva ore s-a reușit strângerea, per total, a aproape 2 tone de gunoaie de tot felul.
Dar e revoltător să vezi că pădurea e transformată treptat într-o groapă de gunoi. Tocmai de aceea intenționez să repetăm acțiunea, chiar în cursul lunii octombrie, dar la o scară și mai mare. Trebuie să ne mobilizăm, noi, buzoienii, cu mic, cu mare, inclusiv – și repet – inclusiv angajații companiilor subordonate Primăriei, ca să curățam Pădurea Crâng de cât mai multe din gunoaiele ce, practic, o sufocă.
Toată stima și toate mulțumirile profesorilor și elevilor participanți azi, care au făcut un lucru admirabil! Dar e nevoie de mai mult și mai mulți! Și trebuie s-o facem! Să facem curățenie!” a scris primarul pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.