Începând de luni, 26 septembrie, veți da cu ochii de panouri noi la intersecțiile din municipiul Buzău. Poliția Locală împreună cu URBIS Serv au montat în mai toate răscrucile de drumuri panouri de informare, menite a-i determina pe șoferi să nu mai dea bani cerșetorilor.

”In scopul asigurării climatului de siguranță civică și implementării conceptului „Politia Locală în slujba cetățeanului”, Direcția de Politie Locala Buzău, impreună cu SC Urbis Serv SRL, au montat in data de 26.09.2016, in intersecțiile din Municipiul Buzău, panouri de informare inscripționate „Politia Locală Buzău – Nu dați bani cerșetorilor in intersecții”.
În cadrul acestei campanii au fost montate panouri cu mesaje menite să conștientizeze conducătorii auto asupra zădărniciei ajutorului dat cerșetorilor prin oferirea unor sume de bani.
Panourile au fost amplasate în intersecțiile intens frecventate de aceste persoane dar au si scopul de a preveni pericolele ce pot apărea in trafic”, se arată într-un comunicat remis luni de Poliția Locală.

1 COMENTARIU

  1. Domnul primar crede ca prin amplasarea acestor panouri va fi oprita cersetoria? Sa fim seriosi! din punctul meu de vedere sunt niste bani aruncati pe fereastra. In loc sa dea bani pe aceste panouri mai bine i-ar canaliza catre alte directii, mult mai importante. Orice om zdravan la cap refuza sa dea bani cersetorilor. Mai bine i-ar aduna cei de la Politia locala.. o data de 10 ori, pedepsiti cu munca in folosul comunitatii (parintii copiilor care sunt trimis la cersit) si pana la urma se vor potoli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.