Circulatie blocata SIRIU-9
Aviz șoferilor care obișnuiesc să tranziteze DN 10 Buzău-Brașov! Autoritățile au luat decizia ca traficul pe această șosea să se desfășoare cu program din data de 13 ianuarie și până pe 20 ianuarie.
Astfel, în aceste zile, circulație pe DN 10 Buzău-Brașov, în județul Buzău, va fi restricţionată la km 81+100, în zona localităţii Siriu, în intervalele orare 10.00 – 12.00 şi 14.00 – 16.00.
De asemenea, tot pe DN10, în zona viaductului Teherău, este interzisă circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.
Ruta ocolitoare pentru această categorie de autovehicule şi pentru intervalele orare cu restricţii este Cislău – DJ 102B – Vălenii de Munte, DN 1 A Cheia – Săcele.
Măsura circulației după un anume program pe DN 10 Buzău Brașov s-a luat și la începutul lunii decembrie anul trecut, ridicându-se în data de 23 decembrie.
Decizia de a fi restricționat traficul în anumite intervale orare vine ca urmare a unor ample lucrări care au loc în zonă, lucrări la o copertină ce va avea rolul de a stopa căderea pe șosea a rocilor și aluviunilor de pe versant atunci când în zonă se produc alunecări de teren.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.