Jucătorii Gloriei Buzău au efectuat primul antrenament de reacomodare la efort după vacanţa de iarnă.Singurul absent de la reunirea lotului a fost Ionuţ Voicu, acesta fiind în perioada de recuperare în urma unei operaţii de ligamente. În schimb, cu echipa din Crîng s-a pregătit şi mijlocaşul central Mugurel Dedu, ultima dată la CSMS Iaşi dar care a mai lucrat sub comanda lui ,,Vioară” pe când evolua la C.S. Otopeni.
,,Deocamdată suntem în tratative cu acest jucător şi sper din tot sufletul să rămână aici deoarece ni l-am dorit foarte mult. L-am avut şi la Otopeni şi spun că este exact mijlocaşul central de care aveam nevoie. După cum ştiţi, când am încheiat prima parte a campionatului am spus că vrem să mai transferăm un jucător şi iată că suntem aproape să facem asta”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.
Alături de Dedu, la antrenament au mai participat şi câţiva jucători de la echipa de juniori, iar pe ,,Vioară” l-a bucurat, faptul că la reunire a fost prezent tot lotul, considerând că acest lucru spune foarte mult.
Referitor la program, până miercuri gruparea buzoiană se va antrena pe sinteticul ,,Cornel Negoescu”, urmând ca apoi să îşi mute ,,cartierul general” la Monteoru unde timp de zece zile va efectua stagiul de pregătire centralizată.
Gloria Buzău va disputa primul meci de verificare pe 21 ianuarie când va întâlni în deplasare formaţia de Liga a III-a, C.S. Ştefăneşti.

Adrian SOARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.