politie

Echipa de conducere a Inspectoratului Județean de Poliție Buzău are un om nou în componență. Este vorba despre comisarul șef Octavian Florentin Constantin, care a fost declarat admis la concursul pentru ocuparea funcției de adjunct al comandantului IPJ Buzău.
El s-a aflat și până acum în această funcție însă împuternicit din septembrie 2014 și până la organizarea concursului în vederea ocupării postului.
Octavian Florentin Constantin are 40 de ani. El a absolvit cursurile Academiei de Politie A.I Cuza, Facultatea de Drept din anul 1997. A fost apoi ofițer de cercetare penală, pentru ca între anii 2005-2008 să fie adjunct al șefului Politiei Râmnicu Sărat. Din 2008 până în 2010, el a fost șef al Politiei din Râmnic iar din 2010 și până în iulie 2014 a fost șef Birou Control Intern, din iulie 2014 și până în septembrie fiind șef Serviciu Cabinet.
La începutul lui septembrie 2014, comisarul șef Constantin a fost împuternicit adjunct al șefului IPJ Buzău, în locul lui Bogdan Despescu, delegat la Constanța, având ca atribuții partea judiciară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.