Magistrații Curții de Apel Ploiești au tranșat disputa dintre Transbus SA  Buzău și consilierul municipal Constantin Ionescu referitoare la prețul de achiziție al celor două autobuze second-hand cumpărate de societatea de transport a municipalității în toamna anului trecut. După mai bine de un an de procese magistrații Curții de Apel Ploiești au decis ca societatea Transbus trebuie să pună la dispoziția consilierului Ionescu o copie a facturii, foi de parcurs precum și capitolul din buget la care se încadrează cheltuiala făcută cu achiziționarea celor două mașini.

„Admite recursul. Casează în parte sentinţa recurată. Admite în parte acţiunea, în sensul că dispune obligarea pârâtei SC Trans bus SA să comunice reclamantului informaţiile de interes public solicitate constând în : copia facturii nr. 2458/21.10.2016; copia foilor de parcurs; precizarea capoitalului din buget în cadrul căruia se încadrează cheltuiala efectuată cu achiziţionarea celor două autobuze second- hand; copia capitolului ” Investiţii” din bugetul societăţii: respinge în rest acţiunea, ca neîntemeiată. Definitivă” se arată în sentința magistraților prahoveni care este definitivă.

13 COMENTARII

  1. Foarte bine! Simt ca dl. Ionescu are dreptate! Buzaul avea nevoie de minibuze noi, moderne , nu de autobuze vechi. Si inca de autobuze cu burduf care sunt scoase din circulatie de ani si ani in toata Europa. De ce Focsaniul a putut si noi adunam toate rablele?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.