Autoritățile județene aprind, marți seară, iluminatul festiv, în fața clădirii Muzeului Județean, Consiliului Județean și în stațiunea Sărata Monteoru, acolo unde în ultimele săptămâni au fost montate zeci de mii de beculețe.
După ce anul trecut Consiliul Județean a realizat în premieră un tunel de lumini la intrarea în curtea Muzeului Județean, anul acesta autoritățile județene au decis să amenajeze un tunel asemănător, însă ceva mai lung, și în fața clădirii Consiliului Județean.

Mai mult, bolta tunelului de lumini amenajat în fața Muzeului Județeana fost prelungită până la poarta instituției.
Ambele instalații se vor aprinde pentru buzoieni în această seară iar președintele Petre Emanoil Neagu invită cât mai mulți buzoieni să se bucure de feeria de lumini.

Tot marți seară, Consiliul JudețeanBuzău prin Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Sărata Monteoru va da drumul iluminatului festiv și în stațiunea Sărata Monteoru.

Aici, pe lângă luminițele montate în stațiune și bradul impodobit în noul parc amenajat în mijlocul localității, copiii localnicilor vor avea parte și de un program artistic și vor putea admira un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.