Zi cu ghinion ieri pentru trei tineri din localitatea Ghergheasa. La domiciliile indivizilor au descins ziua trecută poliţişti din cadrul Secţiei 9 de poliţie rurală Ziduri şi o grupă din cadrul Serviciului de Intervenţie Rapidă, cei trei fiind în vizorul anchetatorilor pentru că se sustrăgeau urmăririi penale. Asta după ce în noaptea de 9 spre 10 martie, pe fondul băuturii care le-a luat mințile, cei trei tineri s-au luat la ceartă și apoi la bătaie cu trei consăteni. Incidentul a degenerat rapid și s-a soldat cu rănirea unui tânăr de 31 de ani, tot din comuna Ghergheasa, fapt pentru care agresorii fuseseră invitaţi la sediul Poliţiei pentru audieri.
Pentru că nu aveau de gând să se conformeze, ieri, locuințele indivizilor au fost călcate de polițiști și mascați care, în urma percheziţiilor au ridicat din casele scandalagiilor un întreg arsenal: de la topoare și cuţite şi până la bâte, toate folosite în agresiunea soldată cu rănirea unei persoane.
Cei trei tineri au fost ridicați și duși la sediul Poliţiei, împotriva lor fiind începută urmărirea penală pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală și violare de domiciliu.
Totodată, împotriva celor trei s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.