Patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 46 de ani din satul Homești, comuna Grebănu, s-au ales cu dosare penale pentru braconaj după ce au fost descopriți în timp ce tranșau o căprioară. Cei patru se aflau la locuința unui dintre ei când au fost prinși de polițiști că secționau carnea de căprioară pe care aveau de gând să și-o împartă frățește. Imediat, cei patru bărbaţi au fost conduşi la sediul Secţiei de poliţie pentru audieri.
Din primele investigaţii efectuate a rezultat că în cursul zilei, bărbații au găsit căprioara într-o ravenă de la marginea satului Homești, animalul fiind transportat la domiciliul bărbatului de 46 de ani unde a fost sacrificat, carnea urmând a fi împărţită pentru consumul propriu.
Întreaga cantitate, 16 kilograme de carne a fost predată reprezentanţilor Ocolului Silvic Râmnicu Sărat, valoarea prejudiciului urmând a fi stabilită de administratorul fondului de vânătoare.

Pe numele celor patru bărbaţi s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de braconaj cinegetic, cercetările fiind continuate de poliţiştii din cadrul Secţiei 7 poliţie rurală Grebănu.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.