bani marcati
Un bărbat și două femei din București au fost reținute pentru 24 de ore după ce au înșelat la bani mai mulți vânzător de pe raza orașului Pogoanele. Bărbatul de 46 de ani și femeile de 34 și respectiv 26 de ani mergeau în magazine și cumpărau produse ieftine cu bancnote mari iar după ce primeau restul de bani se răzgândeau și returnau produsul solicitând înapoi bancnota oferită nu înainte de a retine o parte din banii primiți rest.
Prin această metodă escrocii au înșelat vânzătorii de la trei magazine aducând un prejudiciu de 900 de lei. Polițiștii din Pogoanele i-au prins și i-au reținut pentru 24 de ore pentru a vedea dacă indivizii au mai comis astfel de fapte și cu alte ocazii.
Pentru prevenirea unor astfel de fapte, poliţiştii atrag atenţia angajaţilor societăţilor comerciale să fie foarte atenţi în momentul în care primesc de la clienţi bancnote „mari” pentru a achita diferite produse.
Aşa-zişii clienţi profită de orice moment de neatenţie pentru a „trage” din banii primiţi rest, unii dintre ei răzgândindu-se chiar şi în ceea ce priveşte cumpărarea produselor respective.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.