ZapadaRubla-6

UPDATE:
Cazurile medicale din localitățile Vâlcelele, Balta Albă și Boldu au fost preluate de către personalul specializat cu autospeciala şenilată UTV ARGO, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Neron Lupaşcu” al judeţului Buzău și transportate la ambulanţă. Persoanele vor fi transportate la spitalul municipal Râmnicu Sărat.
În ceea ce privește situația drumurilor din județ situația rămâne neschimbată. DN22 rămâne închis la fel și cele trei tronsoane de drumuri județene DJ220 Ghergheasa-Bălăceanu și Boldu-Ghergheasa, DJ 203A Ghergheasa–Stăvărești și DJ 216 Lunca- DN22. Pe toate celelalte drumuri județene se circulă în condiții de iarnă iar utilajele intervin pentru ale menține funcționale.

Viscolul continuă să dea bătăi de cap autorităților județene mai cu seamă în zona Râmnicu Sărat acolo unde drumul național 22 ce leagă Râmnicu Sărat de Brăila este închis de mai bine de 24 de ore. O femeie însărcinată din comuna Vâlcelele a solicitat în jurul orei 14.30 ajutor medical iar zece minute mai târziu o altă femeie de 60 de ani din comuna Balta Albă care acuză probleme cardiace și respiratorii a solicitat ajutor medical. Datorită condițiilor meteorologice s-a luat hotărârea deplasării la ambele cazuri cu autoșenilata din dotarea I.S.U. Buzău care urmează să preia gravida și sexagenara de la Balta Albă pentru a le transporta la ambulanță.
Tot pe DN 22, o ambulanță încearcă să intervină în comuna Boldu la o femeie în vârstă de aproximativ 40 de ani cu manifestări de de astm bronșic. Ambulanța se îndreaptă spre domiciliul femeii având înaintea sa un utilaj de deszăpezire.
Vom reveni!

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.