ambulanta SMurd Zapada

Misiune extrem de dificilă a autorităților buzoiene după un apel la 112 privind situația gravă în care se afla un copilaș în vârstă de un an, care prezenta convulsii.
O ambulanță a plecat spre locul indicat cu un echipaj de deszăpezire ca antemergător însă din cauza troienelor și a viscolului extrem de puternic, autospeciala nu a putut ajunge decât până la Valea Râmnicului.
Pentru că starea copilului era extrem de gravă și trebuia transportat de urgență la un spital, un utilaj de deszăpezire a pornit spre casa unde era bebelușul. În cele din urmă, după un drum extrem de anevoios, copilul și mama au fost preluați de utilaj, și pe un drum ocolit, au fost aduși la salvare.
Atât copilul cât și mama lui au fost duși, până la urmă, la Spitalul Municipal din Râmnicu Sărat, acolo unde medicii încearcă să-l stabilizeze pe micuț.
La ora transmiterii acestei știri, o altă ambulanță a fost solicitată tot în comuna Boldu, la o femeie de circa 40 de ani, care prezintă simptomele unei crize de astm bronșic.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Instituției Prefectului Buzău, Sorin Gheorghe, salvarea a pornit spre domiciliul bolnavei cu un antemergător în față și există șanse să ajungă la destinație. Autoritățile județene nu pot estima însă cât va dura intervenția.
În județul Buzău a început din nou să ningă abundent. Dn 22 Râmnicu Sărat Brăila rămâne de asemenea închis, la fel două drumuri județene. De asemenea, două comune, Baltă Albă și Vâlcelele, unde echipele de la Electrica nu pot ajunge din cauza drumului impracticabil, nu au curent electric de mai bine de 24 de ore.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.