UPDATE: Cele trei eleve accidentate miercuri pe o trecere de pietoni din municipiul Buzău, în timp ce se întorceau acasă de la cursuri, au suferit leziuni la nivelul bazinului și al membrelor inferioare, dar sunt în afara oricărui pericol.
”Sunt niște contuzii superficiale, toate cele trei fetițe sunt echilibrate hemo-dinamic, nu și-au pierdut starea de conștiență, nu acuză decât contuzii minore la nivelul bazinului și genunchilor. Toate trei au contuzii șla nivelul bazinului iar două dintre ele au la nivelul genunchilor și la gamba stângă. Rămân în evaluare multidisciplinară, trebuie să le consulte și un ortoped dar nu există indicație de intervenție chirurgicală de urgență. Vom vedea dacă rămân internate 24 de ore sau vor fi externate”, a declarat miercuri medicul Marius Anastasiu.

Trei adolescente au fost accidentate, miercuri, pe trecerea de pietoni în timp ce se întorceau acasă de la școală. Șoferul unui autoturism Logan, un bărbat de de 63 de ani, nu a oprit la trecerea de pietoni și le-a lovit pe elevele de clasa a VII-a exact când acestea plecau de la școală către casă. Victimele accidetului au fost preluate urgent de ambulanță și duse la spital în timp ce șoferului, aflat în stare de șoc după grozăvia făcută, i-au fost acordate îngrijiri medicale pe loc, el declarând că este cardiac și că nu ar fi oprit la trecerea de pietoni cu gândul la niște probleme familiale legate de un deces în familie.
În urma impactului, un ghiozdan al uneia dintre eleve a rămas prins în tabla mașinii iar circulația în zonă a fost oprită preț de mai multe zeci de minute pentru efecturea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.