Perchezitii
Trei locuințe din Râmnicu Sărat au fost percheziționate, miercuri, de anchetatori în cazul medicamentelor de tratare a cancerului contrafăcute și vândute printr-o rețea de farmacii în întreaga țară. Gruparea de evazioniști este suspectată că ar fi adus citostatice contrafăcute din Turcia și le-ar fi vândut pe piața din România la prețuri mai ieftine decât cele originale.
Poliţiştii au deschis o anchetă şi au descoperit o reţea care se ocupa de importul de medicamente din Turcia, dintre care o parte era exportată mai departe în spaţiul intracomunitar, iar o altă parte era vândută în ţară, prin intermediul lanţului de farmacii Elena, au precizat sursele citate.
uspecţii ar fi vândut medicamente în valoare totală de cinci milioane de euro, însă până în prezent anchetatorii nu au stabilit exact câte dintre aceste medicamente erau contrafăcute.
Potrivit unor surse apropiate anchetei, medicamentele care au ajuns la bolnavii de cancer nu erau periculoase pentru organism, dar nici nu conţineau substanţa activă care ar fi trebuit să-i ajute.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.