Liviu DUNAREANU, Vasile OLARIU si Marian NEAGU

Trei nume noi au intrat astăzi în Consiliul Local Municipal după plecarea Monalisei Pleșea rămasă fără sprijin politic și a celor doi foști consilieri Marcel Ciolacu și Constantin Popa trimiși de buzoieni în Parlament la alegerile din decembrie 2012.
Primul dintre ei este democrat liberalul Liviu Dunăreanu care a înlocuit-o pe Monalisa Pleșea. Dunăreanu este profesor de fizică la Liceul „Alexandru Marghiloman” și este una dintre persoanele de încredere ale liderului PDL Cezar Preda fiind aproape de acesta pe toată perioada campaniei electorale.
În locul viceprimarului Marcel Ciolacu a intrat în Consiliul Local Municipal, liberalul Vasile Olariu care a candidat la alegerile din vară pe lista comună a USL. Olariu nu este la prima experiență în administrația locală și vine după un mandat de 4 ani de consilier județean.
Tot nou intrat în miniparlamentul local este și Marian Neagu din partea PP-DD. El l-a înlocuit în Consiliul Local Municipal pe omul de afaceri Constantin Popa ales senator pe Colegiul trei în urma redistribuirii voturilor.
Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.