După descinderile polițiștilor de ieri, trei persoane care au practicat vrăjitoria timp de şapte ani au fost arestate preventiv pentru 29 de zile.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ, comisarului Florina Crucianu, cele trei persoane arestate acuzate de înşelăciune au fost reţinute miercuri iar ulterior magistraţii de la Judecătoria Buzău au decis arestarea lor pe o perioadă de 29 de zile. Persoanele arestate sunt două femei, care pretindeau că sunt vrăjitoare şi astfel au reuşit să tragă pe sfoară zeci de persoane, şi un bărbat de 43 de ani care pretindea că este faţă bisericească pentru a oferi mai mult credit aşa-ziselor clarvăzătoare.
Miercuri, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi luptători ai Serviciului de Intervenţie Rapidă au efectuat percheziţii la domiciliile a cinci suspecţi acuzaţi de înşelăciune. În urma perchezițiilor au fost ridicate mai multe telefoane mobile, laptopuri, unităţi centrale, înscrisuri şi sume de bani, lei şi valută iar cei cinci suspecți au fost conduși la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Ulterior, poliţiştii au reţinut numai cele trei persoane, între care şi soţia unui temut interlop din Buzău, cunoscut sub numele de Ion Argintaru.
Prejudiciul provocat cei cinci indivizi este extrem de mare, până acum constituindu-se părţi civile peste 20 de persoane din ţară, dar şi din Italia şi Spania.

C.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.