Municipiul Buzău ar putea avea până în final de an trei ronduri și asfalt proaspăt la intrarea în municipiul. Anunțul a fost făcut de primarul Constantin Toma care a purtat deja discuții cu o firmă de consultanță în ceea ce privește sistematizarea circulației la întrarea în oraș dinspre Ploiești.

Astfel, conform edilului buzoian un prim rond ar putea fi amenajat la intersecție DN2 E85 cu șoseaua de centură într-o zonă unde de-a lungul timpului au avut loc numeroase evenimente rutiere .  Cel de-al doilea sens giratoriu va fi amenajat la intersecția bulevardelor Unirii și Mareșal Averescu  iar cel de-al treilea la urcarea pe podul Drăgaica  unde se formează mari aglomerații atunci când traficul înspre și dinspre zona industrială este crescut.

De asemenea, Constantin Toma a anunțat că înainte de lucrările la carosabil se va încerca și coborârea și îngroparea cablurilor aflate pe stâlpi de o parte și de alta a șoselei astfel încât odată ce șoseaua va fi asfaltată să nu mai existe probleme.

Pentru a putea duce la capăt cele propuse trebuie ca Primăria să aibă banii necesari. Cum  nu sunt semnale că acest lucru să se întâmple prea curând, Constantin Toma speră să ajungă la o înțelegere cu executanții ca lucrarea să fie plătită din bugetul pe anul viitor.

6 COMENTARII

  1. Am fost in audienta la preamarele ales. Am expus problema mea, cu greu, deoarece zece minute cat am stat, am fost nevoit s-ai ascult vaicarelile. Parca ma dusesem pentru el , nu pentru mine. L-am intrerupt, m-am ridicat si am plecat dezamagit , scarbit de acest om, mic la cap, dar mare la stat. Am scapat de „dracul si-am dat de tatsu”. Bravo, buzoieni, ati ales…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.