Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, împreună cu cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au documentat activitatea infracţională a trei tineri cu vârste între 20 și 24 de ani din Țintești și Gălbinași suspectați de proxenetism.
Astfel, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de doi tineri cu vârsta de 20 și 22 ani, ambii din comuna Țintești, precum și faţă de un tânăr de 24 ani, din comuna Gălbinași care au fost aduși la sediul IPJ Buzău pentru audieri. Totodată polițiștii au condus la sediu și 4 fete bănuite de prostituție dar și 15 martori.
În urma documentării activităţii infracţionale a celor trei s-a stabilit faptul că, în perioada decembrie 2015 – ianuarie 2016, respectivii ar fi obţinut aproximativ 50.000 lei ca urmare a determinării și înlesnirii practicării prostituției pe raza judeţului, de către patru tinere, trei în vârsta de 17 ani și una în vârstă de 16 ani.
Tinerii în vârstă de 20 și respectiv 24 de ani, au fost reţinuți de poliţişti pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de sesizare a instanței de judecată, în vederea luării măsurii arestării preventive.

2 COMENTARII

 1. oferta de împrumut pentru toți (să împărtășească mesajul)
  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  ești căutarea pentru finanțare pentru a revigora activitățile dumneavoastră, fie pentru realizarea unui proiect , fie să cumpere un apartament dar din păcate banca prezintă la tine are condiții, care sunt în imposibilitatea de a umple. cel mai mult mă privește, eu sunt un manager de bancă și banca mea o să vă acorde împrumuturi variind de la 1000€ 2500000€ are toate persoanele în măsură să își îndeplinească angajamentele. în plus, rata dobânzii este de 2% pe an. fie ai nevoie de bani pentru alte motive ; nu ezitați să ne contactați pentru mai multe informații. Dacă sunteți interesat de un împrumut. E-mail: internationalbank07@gmail.com

  E-mail: internationalbank07@gmail.com
  E-mail: internationalbank07@gmail.com

  Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.