26 de elevi și profesori ai Școlii Generale nr. 12 ”Sfântul Apostol Andrei” din Buzău vor pleca, pe 22 august, într-o vizită de documentare în Raionul Dubăsari din Republica Moldova.
Costurile privind deplasarea, cazarea și masa delegației buzoiene vor fi suportate de către Asociația pentru Sprijinirea IMM-urilor Buzoiene. Vizita se desfășoară în cadrul unui parteneriat încheiat între Consiliul Județean Buzău, Consiliul Raional Dubăsari, Asociația pentru Sprijinirea IMM-urilor Buzoiene, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură și Școala Generală nr. 12 ”Sfântul Apostol Andrei” din Buzău.
După vizita delegației buzoiene la Dubăsari o delegație din Republica Moldova urmează să vină la Buzău într-o vizită de documentare, la o dată care va fi stabilită ulterior.
Protocolul, aprobat în ședința ordinară a Consiliului Județean în data de 28 iulie, vizează întărirea cooperării interinstituționale, realizarea unei comunicări eficiente și a unui schimb de idei între reprezentanții părților implicate, realizarea unui schimb de experiență pentru elevii și profesorii implicați în acest proiect, dezvoltarea competențelor culturale, artistice și de comunicare ale participanților, precum și cunoașterea istoriei, culturii și tradițiilor din Buzău și Dubăsari.
Județul Buzău și Raionul Dubăsari au încheiat un acord de cooperare trasfrontalier și regional în vederea dezvoltării bunelor practici între autoritățile publice locale, instituții, agenți economici, sectorul asociativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.