Florin PARASCHIVESCU
UPDATE: Conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, procuror Cecilia Iana, în sarcina celor trei a fost reținută infracțiunea de șantaj. Până în momentul de față există 5 plângeri la dosar, adică 5 părți vătămate, dar cercetările continuă, urmând ca sâmbătă Florin Paraschivescu, Oana Galanton și Doru Iuga să fie prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.
Doru IUGA
Echipa „Atac de Buzău” a fost reținută pentru 24 de ore, după ce cei care semnează în paginile ziarului au fost audiați de procurorii DIICOT în urma unor plângeri depuse de mai mulți primari și oameni de afaceri buzoieni pe care trei angajați ai redacției i-ar fi șantajat. Este vorba despre directorul publicației Atac de Buzău, Florin Paraschivescu, despre soția sa Oana Galanton, responsabilă cu contractele de publicitate și despre redactorul Doru Iuga.
Oana GALANTON
În cazul directorului publicației care apare și la Buzău există mai multe suspiciuni de șantaj atât asupra unor oameni politici din județul Buzău cât și a unora din Capitală, în acest sens președintele PSD sector 5, Cristian Rizea, remițând în urmă cu două săptămâni un comunicat în care îl acuză pe Florin Paraschivescu de șantaj.
După ce vor expira cele 24 de ore cât este reținerea, cei trei vor fi prezentați instanței cu propunerea de arestare preventivă.

3 COMENTARII

  1. […] Echipa „Atac de Buzău” a fost reținută vineri seară pentru 24 de ore după ce jurnaliștii care semnează în paginile ziarului au fost audiați de procurorii DIICOT în urma unor plângeri depuse de mai mulți primari și oameni de afaceri buzoieni pe care cei trei indivizi i-ar fi șantajat. Asupra directorului publicației care apare și la Buzău există mai multe suspiciuni de șantaj atât asupra unor oameni politici din județul Buzău cât și a unora din Capitală în acest sens, președintele PSD sector 5, Cristian Rizea, remițând în urmă cu două săptămâni un comunicat în care îl Sursă știre […]

  2. […] Echipa „Atac de Buzău” a fost reținută vineri seară pentru 24 de ore după ce jurnaliștii care semnează în paginile ziarului au fost audiați de procurorii DIICOT în urma unor plângeri depuse de mai mulți primari și oameni de afaceri buzoieni pe care cei trei indivizi i-ar fi șantajat. Asupra directorului publicației care apare și la Buzău există mai multe suspiciuni de șantaj atât asupra unor oameni politici din județul Buzău cât și a unora din Capitală în acest sens, președintele PSD sector 5, Cristian Rizea, remițând în urmă cu două săptămâni un comunicat în care îl …mai multe stiri […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.