UPDATE. Doi dintrei cei trei tineri unul de 21 de ani și altul de 22 de ani au fost puși sub control judiciar în cazul minorei de 17 ani santajată pentru a nu publica pe rețelele de socializare imagini indecente. Pentru cel de-al treilea tânăr, cel de 19 ani, judecătorii au stabilit să stea după gratii pentru 30 de zile.

 

Trei tineri cu vârste între 19 si 22 de ani au fost reținuți de polițiștii buzoieni după ce au șantajat o minoră de 17 ani cu publicare unor imagini indecente cu aceasta. Cei trei tineri din comuna Cernătești au amenințat o fată de 17 ani din municipiul Buzău cu publicarea pe diferite rețele de socializare a unor imagini în care aceasta ar apărea în ipostaze indecente. Indivizii au solicitat în schimb suma de 300 de lei iar polițiștii i-au prins exact când aceștia primeau banii de la victimă.

În urma unor percheziţii la domiciliile a doi dintre bănuiţi, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor un laptop, o unitate centrală PC şi trei telefoane mobile. Tinerii au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.