Senilata Ion Tudor
UPDATE: Șenilata cu care a fost omorât afaceristul este un autovechicul cu șenile late de un metru, are cabină iar în partea din față are o lamă. Cu un astfel de utilaj se amenjează pârtiile iar bărbatul abia își achiziționase mașinăria. Se pare că omul a scos mâna pe geam, moment în care a fost tras la pământ de șenile. Practic, utilajul a trecut peste bărbat, ucigându-l.

Un  cunoscut om de afaceri din Râmnicu Sărat, Tudor Ion de circa 40 de ani, a sfârșit duminică, răpus de propria șenilată.
Bărbatul se îndrepta dinspre Râmnicu Sărat spre Puiești, conducând șenilata pe care o avea în parcul său auto.  Afaceristul, vrând să scurteze traseul spre Puiești, a intrat cu autovehiculul pe câmp, între DN 22 și DJ 216.

Din primele date se pare că, la un moment dat Tudor Ion ar fi atins o manetă a șenilatei iar șenilele l-au tras la pământ, astfel producându-se  tragedia. Există informații  conform cărora autovehiculul a trecut peste bărbat, omorându-l.

Tudor Ion era  avea numeroase afaceri în Râmnicu Sărat. Bărbatul avea, printre altele, lucrări de deszăpezire în localitățile limitrofe Râmnicului.  Bărbatul fusese jandarm iar afacerile și le-a dezvoltat după ce o vreme a lucrat în Italia.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.