Un adolescent de 17 ani din Maxenu și-ar putea pierde un ochi după ce a fost bătut în această dimineață de un coleg de liceu chiar după ce au coborât din autobuzul cu care fac naveta.

Cei doi, elevi ai Colegiului Economic din Buzău au venit miercuri dimineață la cursuri cu autobuzul așa cum procedează în fiecare zi. După ce au coborât adolescentul din Țintești care împlinește în această săptămână 18 ani  l-a lovit cu pumnul în ochi pe tânărul de 17 ani din Maxenu chiar în parcarea autogării. La mijloc ar fi fost niște neînțelegeri legate de o fată. Adolescentul lovit a căzut la pământ plin de sânge iar martorii care au asistat la scena sângeroasă au sunat imediat la ambulanță și poliție. Oamenii legii l-au ridicat imediat pe agresor și l-au dus la audieri iar tânărul rănit a ajuns la spital, medicii de aici trimițându-l de urgență la București pentru că rana provocată la ochi în urma loviturii primite este extrem de gravă și tânărul și-ar putea pierde vederea cu acel ochi.

Agresorul s-a ales cu dosar penal pentru lovire dar în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei încadrarea juridică ar putea fi schimbată. Părinții adolescentului bătut au depus plângere la Poliție și sunt de părere că agresorul nu ar fi folosit un box sau un alt obiect dur în momentul în care l-a lovit pe rivalul său.

7 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.